Ξεκινήσαμε έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις ρίζες και τον φυσικό τρόπο ζωής, προσφέροντας άριστη φιλοξενία σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

Το μανιάτικο τοπίο διαμορφώθηκε στο χρόνο με βάση την πέτρα και το άπλετο φως του ήλιου. Olea σημαίνει ελιά και είναι το τρίτο βασικό στοιχείο αυτής της πετυχημένης συνταγής. Λόγω του σημαντικού ρόλου που έπαιξε η ελιά ανά τους αιώνες στην καθημερινότητα των λαών της Μεσογείου και ειδικότερα στην Ελλάδα, τα κλαδιά, ο καρπός αλλά και το ελαιόλαδο, έχουν συμβολικό χαρακτήρα και κατέχουν τιμητική θέση σε διάφορες δραστηριότητες της ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Το Olea Stone House έχει κατασκευαστεί και ανακαινιστεί με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ενταγμένο μοναδικά στο φυσικό περιβάλλον. Η λιτή πολυτέλεια χαρακτηρίζει την κάθε λεπτομέρεια προσκαλώντας τον φιλοξενούμενο να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης και να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία. Τα 5 δωμάτια που διαθέτει, εντυπωσιάζουν το βλέμμα και προκαλούν τις αισθήσεις με τη λιτή, αλλά ζεστή τους ατμόσφαιρα.