Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε και να σας φιλοξενήσουμε και φέτος έχοντας όπως πάντα ως κύριο μέλημά μας την τήρηση ενός απόλυτα καθαρού και περιποιημένου χώρου για τους επισκέπτες που μας τιμούν με την επιλογή τους. Ακολουθούμε τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας καθώς και  τα Πρωτόκολλα Υγείας των ελληνικών αρχών τηρώντας το πρωτόκολλο Health first του Υπουργείου Τουρισμού.

Λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μέτρα προκειμένου να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Παρόλα αυτά εξακολουθούμε να δεσμευόμαστε για να προσφέρουμε μια αυθεντική και μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

CHECK IN – CHECK OUT

  • Δεν μπορούμε να κρύψουμε το ζεστό μας χαμόγελο αλλά για λόγους ασφαλείας, αποφεύγουμε την χειραψία και την σωματική επαφή κατά την άφιξη και την αναχώρηση.
  • Για τον λεπτομερή καθαρισμό και απολύμανση των δωματίων σας ,το check in θα πραγματοποιείται μετά τις 15.00 μ.μ και το check out έως τις 11.00 π.μ
  • Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο και την περιοχή σας ενημερώνουμε εν συντομία κατά το check in στο δωμάτιό σας και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση τηλεφωνικά ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

  • Το δωμάτιο σας καθαρίζεται και απολυμαίνεται σχολαστικά. Κάθε δωμάτιο απολυμαίνεται πλήρως μεταξύ των διαμονών των διαφορετικών πελατών. Γίνεται πλήρης απολύμανση των περιοχών με πολύ συχνή επαφή όπως χερούλια πόρτας, διακόπτες, έπιπλα, εξαρτήματα μπάνιου και αξεσουάρ δωματίου. Η καθαριότητα  γίνεται με απορρυπαντικά και απολυμαντικά και με την χρήση υποχλωριώδους νατρίου (χλωρίνη).  Όλα τα υφασμάτινα στοιχεία του δωματίου καθαρίζονται με επαγγελματική σκούπα ατμού KARCHER σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες > 70°. Ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες άνω των 60ο C. Τέλος, και όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο το ξενοδοχείο διαθέτει σύστημα καθαρισμού - απολύμανσης του αέρα τύπου HEPA κατά 99,9%, όπου σε μία ώρα χρήσης απολυμαίνεται πλήρως ο χώρος.
  • Πραγματοποιείται επίσης φυσικός αερισμός του χώρου ενώ τα φίλτρα κλιματιστικού απολυμαίνονται σε κάθε αλλαγή δωματίου/αναχώρηση. Η χρήση του κλιματιστικού στο κάθε δωμάτιο είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε επισκέπτη.
  • Η υπηρεσία καθαριότητας, αλλαγή ιματισμού και πετσετών συνιστάται κάθε 3 ημέρες ή κατόπιν αιτήματος του πελάτη.
  • Εφαρμόζεται πολιτική μόνο για διαμένοντες πελάτες. Αποφεύγεται η είσοδος σε εξωτερικούς επισκέπτες.
  • ΠΡΩΙΝΟ

  • Το πρωινό συνεχίζει να σερβίρεται  a la carte για  κάθε δωμάτιο ενώ παρασκευάζεται κατόπιν αιτήματος του πελάτη και μόλις αυτός ξυπνήσει και σερβίρεται είτε στην βεράντα είτε στο δωμάτιο όπου αυτό είναι εφικτό.
  • Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε με ασφάλεια!